WORKSHOP Personlig utveckling

Helgkurs 2 dagar

En interaktiv workshop med syfte att presentera grunderna för personlig utveckling på ett kul, spännande, och inspirerande sätt.

WORKSHOP Personlig utveckling

En interaktiv helg

DATUM: 21 – 22 april 2018  PLATS: Wingårdhs B&B Österlen  TIDER: 9 – 16

  PRIS: 2.900 kr (+ moms för företag)  FÖRTÄRING: fika och lunch ingår
BOENDE: bokas direkt hos Wingårdhs (ingår ej)

Vad är personlig utveckling för dig?

Du kommer själv att få ta reda på det. Vi har massor av bra frågor och kul övningar. Du kommer att få chansen att bekanta dig med det allra mest grundläggande inom ”personlig utveckling”:

– Att du kan välja dina tankar!
– Att det du är medveten om kan du påverka
– Att små förändringar kan göra stor skillnad
– Att din inställning och attityd speglar dina resultat


Interaktivt – du kommer inte att sitta still

Denna WORKSHOP består av övningar, experiment och reflektionspass. Vi tror att du förstår bättre om du själv deltar, än om du sitter bredvid och tittar på. Men oroa dig inte, det handlar inte om att stå på scen eller att prestera något. Det interaktiva består i tankeövningar, gruppövningar och diskussioner. Även de korta teoripassen är interaktiva och öppna för frågor och svar.

Vad du kan räkna med

Du kan räkna med att du kommer att skratta massor, att du lär dig något nytt om dig själv, att du går därifrån med en lite större insikt om vad personlig utveckling är för dig. Du kan också räkna med att du tydligare kan välja om det är något för dig eller hur du vill använda det framöver.
Workshopen bygger på modellen Teori Praktik Reflektion

 

Vår målsättning

WORKSHOP Personlig utveckling är ett forum för nyfikna, i vilket du kan utforska vad personlig utveckling är för dig. Det finns så mycket att välja på, olika metoder och synsätt, olika tillvägagångssätt och pedagogiker. Vi vill presentera grunderna, det som är gemensamt för all personlig utveckling. Och det vill vi presentera på ett kul, inspirerande och tryggt sätt.

Handledare: Magnus Finkelstein

“Som deltagare på Mindstretchings Workshop leds vi in i olika scenarion där vi ställs inför nya tankar, lösningar och insikter, tryggt vägledda av Magnus erfarna hand i en väl avvägd grupp. Med en stämning där alla får plats, ges möjligheter till eget utrymme och där en gemenskap byggs upp kring allas framtida utmaningar ger det mersmak! Rekommenderas varmt!”

//Eva-Lotta KvS, egenföretagare & skolledare