Ledarskapsträning pilotkurs

Vi söker testdeltagare till vår ledarskapsträning online.

Efter 15 år med ledarskapsträning i skog, vildmark och på konferensanläggningar tar vi nu steget och går online. Under sommaren 2020 har vi konverterat vårt koncept till att fungera digitalt på distans. Och nu behöver vi testköra!

Vill du vara med i en testgrupp? Vi kommer att köra några grupper i augusti/september 2020. Så är du chef eller ledare i någon form, tveka inte, anmäl ditt intresse!

Naturligtvis är denna pilotkurs helt gratis för dig. Vad vi önskar i motprestation är ärlig, öppen och konstruktiv feedback.

Fördelarna med att träna ledarskap är många

Det ger en uppdatering av dina kunskaper och samtidigt möjligheter till nya insikter. Det ger dig återkoppling på din ledarstil, samt på din framtoning som ledare. Du får en belysning av dina främsta egenskaper och även ett gyllene tillfälle att träna på att få och ge konstruktiv feedback!

Upplägg

  • Introduktion med ett kort pass om träningen, inklusive en grundläggande teoretisk modell för nyttan och effekten av ledarskapsträning, samt kring feedback.
  • Uppvärmningsövning för att testa hur det går till pedagogiskt och tekniskt.
  • Var och en av deltagarna får sedan en övning/ett uppdrag att utföra. Ledaren får instruktioner och förutsättningar i ett break out room av vår handledare. Därefter får ledaren gruppen till sitt förfogande för att utföra övningen/uppdraget.
  • Enskild reflektion, med syfte att ge ledaren feedback på sitt ledarskap i övningen/uppdraget. Ledaren ger även sig själv feedback, samt får feedback av vår handledare.
  • Vi går varvet runt till alla har fått leda en övning var.
  • Dagen avslutas med en reflektionsrunda över dagen och träningen.

Tid: 8.00 – 16.00, med några pauser för återhämtning, reflektion och lunch
Plats: valfri plats med bra uppkoppling och bra ljus för en tydlig bild
Gruppstorlek: 5 – 7 personer
Datum: anmäl intresse, så återkommer vi med datum