Mindstretching på Österlen

Nya perspektiv i härlig miljö

En Mindstretching workshop, grupputvecklingsdag eller konferens på Österlen är något utöver det vanliga. Kombinationen av ett dynamiskt innehåll och den storslagna miljö som Österlen har att erbjuda, ger er de bästa möjliga förutsättningar för framtiden. 

En inspirerande workshop* ger ny energi till teamet, nya perspektiv, samt smarta redskap för samarbete och kommunikation. Allt för att skapa upplevelser och insikter att ta med hem!

Grupputveckling passar perfekt på Österlen. Här finns så många platser som ger inspiration och möjlighet till reflektion.

Detsamma gäller möjligheterna för konferens. Här finns alternativ för dagkonferens eller tvådagars med övernattning. I en god miljö tas goda beslut! 

Och så lite god mat på det, så är alla behov täckta!

Off season

Bästa tid för utveckling eller konferens på Österlen är från tidig vår till midsommar, samt från skolstart till en bit in i november. Då är ni helt själva på stranden, i bokskogen eller på de böljande fälten. Och ni slipper trängas på den anläggning ni väljer för er konferens. 

Utöver det så är här som vackrast denna period. Vårens grönska och höstens alla skiftande färger gör Österlen till en unik plats med gott om utrymme för eftertanke och inspiration.

Välkommen att kontakta oss för ett förslag. Eller fyll i era önskemål i formuläret under Kontakt.

Vi ser fram mot att hjälpa er att arrangera ett minnesvärt möte!

* exempel på tema för workshop; gruppdynamik, kommunikation, feedback, mål och målbild, drömmar och visioner, värdegrund, ledarskap. Vår unika metod för workshops gör det även möjligt att skapa ett anpassat upplägg för en specifik process eller frågeställning.