Reflektionssamtal

Nu när det händer så mycket i vår värld, är det viktigt att reflektera och bearbeta löpande. Jag erbjuder reflektionssamtal i två varianter:

A: enkilda samtal

Löpande samtal där du kan prata fritt om vad du vill. Syftet med samtalet är att reflektera över din situation, dina tankar och känslor. Målet är att ge dig nya perspektiv, öka din medvetenhet om vad som är viktigt för dig och att få dig att slappna av och släppa på stressen.

B: gruppsamtal

Efter en kaotisk tid på arbetsmarknaden och uppoffringar av olika slag, så är behovet av att ventilera och reflektera över framtiden stor. Om ni har behov av att tillsammans skapa ett forum för detta, så hjälper jag gärna till.
Än så länge kör vi detta på distans via videosamtal, men så snart det är möjligt är IRL att föredra.

“Jag har arbetat med grupper och ledarskap i dryga 20 år, med reflektion som verktyg. En fördel jag finner med reflektion är att det ger nya perspektiv och infallsvinklar som är svåra att nå utan att stanna upp. Det är så häftigt att se när sambanden och aha-upplevelserna klarnar och insikter formas. Det är kraftfullt och effektivt. Och kul!”

Låter det intressant?
Hör av dig så testar vi. Första samtalet är gratis.
Hur ofta eller hur länge bestämmer vi ihop.

Referens

”I handledning med Magnus får jag stöd att se möjligheter i mitt ledarskap.  Jag får ny motivation i min kunskap och erfarenhet och samtidigt en utmaning att våga se i nya perspektiv, både som person och för den verksamhet jag ansvar för.  Ju mer jag vågar kliva ur min personliga ” komfortzon ”, ju mer glädje har jag av handledningen. Magnus använder sig av ”empowerment ”, hjälp till självhjälp.  Jag får en kartbild av möjligheter och verktyg. Jag utmanas att tänka, planera, genomföra och utvärdera mitt ledarskap  på ett mycket professionellt sätt. Magnus arbetar strukturerat och är skicklig att förstå kompexiteter i kommunikation och organisation.  Att han dessutom har en skön humor får summera min belåtenhet att ha Magnus som handledare i min person- och ledarutveckling.”

Amelie Junger/Församlingschef Eskilstuna Församling- Svenska Kyrkan
( 65 medarbetare att vara chef för )