Träna ledarskap

Till hösten drar vi igång vår ledarskapsträning igen!

Efter 15 år med ledarskapsträning i natur, vildmark och på konferensanläggningar är det dags att gå online!
Vi startar upp grupper löpande från augusti/september 2020!

För att bli bra på något behöver man träna!

Det gäller även ledarskap!
Fördelarna med att träna ledarskap är många. Det ger en uppdatering av dina kunskaper och samtidigt möjligheter till nya insikter. Det ger dig återkoppling på din ledarstil, samt på din framtoning som ledare. Du får en belysning av dina främsta egenskaper och även ett gyllene tillfälle att träna på att få och ge konstruktiv feedback!

Det är helt enkelt ett träningspass med fokus på ledarskap!

Upplägg:
– Grundläggande teori kring ledarskapsträning och feedback
– Praktiska övningar där du leder en grupp
– Massor av feedback på ditt ledarskap
– Utrymme för egen reflektion

I denna ledarskapsträning får du chansen att testa dina ledarskapsförmågor. Var och en i gruppen kommer att leda en övning/uppgift var. Efter uppgiften kommer du att få öppen, ärlig och rik feedback kring ditt ledarskap av såväl dina gruppkollegor som av våra erfarna handledare. Det ger dig stora möjligheter till nya insikter och perspektiv!

Då alla i gruppen kommer att få en övning var att leda, kommer du att få många möjligheter att träna på att ge konstruktiv feedback.

Övningarna är anpassade för att fungera online. Att träna ledarskap online ger även en erfarenhet av att leda på distans, något som ju blir allt vanligare.

Något för dig?

Träningen är en heldag, inklusive pauser. Allt sker online, så du kan själv välja var du vill vara, så länge du har en bra uppkoppling.
Anmäl ditt intresse redan nu! Vi fyller på grupperna löpande från och med augusti/september 2020.

Mer info om programmet, priser, anmälan mm.