WORKSHOP Kommunikation

WORKSHOP Kommunikation

WORKSHOP Kommunikation är en interaktiv workshop med syfte att presentera grunderna kring kommunikation på ett kul, spännande, inspirerande och tryggt sätt. Den innehåller teori, praktik och reflektion.

Allt är kommunikation! Eller?

Det första vi dyker in i är frågan Vad är kommunikation? Det har genom åren visat sig att våra grupper har helt olika svar på denna till synes självklara fråga. Och att det ändrar sig. Kommunikation har ett mode. Vi kommunicerar inte likadant idag som för bara 10 år sedan. Så frågan om vad kommunikation verkligen ÄR har aldrig varit mer aktuell!

Nästa fråga är lika självklar. Varför kommunicerar vi?

Interaktiva övningar

Vi har förberett en mängd olika kommunikationsövningar. Både praktiska och mentala. Syftet med dem är att träna på kommunikation.

Reflektion

Dagen innehåller också gott om tid för att reflektera kring vad kommunikation betyder för dig och kring hur du själv kommunicerar i olika situationer.

Syftet med workshopen

Syftet är helt enkelt att öka medvetenheten om vikten av kommunikation och om hur vi påverkas av den. Samt att få en chans att träna på att kommunicera och få feedback på det.

Målet är att du ska känna dig inspirerad och hungrig på att fortsätta träna även efter denna workshop. Att bli bättre på att kommunicera är en livsuppgift för alla. Och ju mer vi tränar på något, desto bättre tenderar vi att bli på det.

Workshop i er egna grupp

Är ni en arbetsgrupp som går denna workshop ihop, typ en projektgrupp eller egen avdelning, då kan vi lägga in specifika exempel eller situationer från just er arbetsplats. Vi kan även skapa specialanpassade utvärderingsverktyg åt er, så att ni kan ta med er arbetet hem till kontoret och fortsätta träna eller följa upp.

Grundkoncept:
Tid:
1 dag (6 timmar + lunchrast)
Pris: 15.000 kr + moms för grupp upp till 15 personer
För anpassade tider, platser, antal personer eller specifika önskemål om innehåll, kontakta oss för offert!

Interaktivt – du kommer inte att sitta still

En WORKSHOP består av övningar, experiment och reflektionspass. Vi tror att du förstår bättre om du själv deltar, än om du sitter bredvid och tittar på. Men oroa dig inte, det handlar inte om att stå på scen eller att prestera något. Det interaktiva består i tankeövningar, gruppövningar och diskussioner. Även de korta teoripassen är interaktiva och öppna för frågor och svar. Eller funderingar…