WORKSHOP Mitt ledarskap

Mitt ledarskap

En ledarskapskurs i workshopformat

Det här är upplevelsen för dig som vill:

– Öka din medvetenhet och självinsikt!
– Bli en tryggare och modigare ledare!

En workshop som har fokus på dig, din utveckling och ditt inre ledarskap! 

Är du redo att göra förändringar, förbättringar och en fördjupning av ditt ledarskap?
Då ska du hänga med på den här utvecklande resan. Vi utnyttjar de kunskaper och erfarenheter som finns i gruppen och guidar utifrån det. Du får verktyg och modeller för utveckling och övningar som gör skillnad.

Denna interaktiva workshop handlar om processen att våga utvecklas, som människa och därmed även som ledare. För att leda andra behöver du känna dig själv som ledare.

3 dagar med massor av utveckling

Dag 1 – Vad är ledarskap för mig?
Dag 2 – Vem är jag som ledare?
Dag 3 – Hur vill jag leda imorgon?

Läs mer om kursen

Workshop Mitt Ledarskap

3 dagar, 9 – 18 dag 1 & 2, 9 – 16 dag 3.
Pris: 15.000 kr + moms

Nästa datum: inget planerat datum just nu. Nästa tillfälle blir förmodligen under tidig höst 2018. Anmäl gärna ditt intresse!

Anmäl dig här 

Något för ledarna på din arbetsplats?
Kontakta oss för en diskussion för ett upplägg exklusivt för er!


Att leda sig själv är en förutsättning för att leda andra” – det stämmer. Kursen i att fördjupa ditt ledarskap fick mig att förtrollande snabbt komma i kontakt med mig själv, vad som är viktigt för mig i mitt liv och vad jag behöver göra för att komma dit jag vill. Jag tror att ledare i alla sektorer behöver utveckla sig själva mer inifrån snarare än att tillföra nya verktyg utifrån. Det ger en äkta stabilitet som behövs i en alltmer kravfylld tillvaro. Lena och Magnus guidade oss under tre helt fantastiska dagar. Utan att ge oss ett enda givet svar så föll ändå bitarna på plats, helt inifrån oss själva. Jag vill inte bara rekommendera, jag vill helst ge order till alla att ge sig ut på den här resan. Den för dig närmare din egen hamn.”.

Anna Almberg, Kommunikationsexpert på IdeMera

“Kan bara buga och bocka för Lena och Magnus och deras resebolag med valfri destination. Jättetack till alla er som var med och hjälpte mig att påbörja min resa. Det är alltså så här man förändrar världen!

Vet inte vad det var för piller i innehållet. Men under en brainstorming några dagar senare, så kom Stålmannen-symbolen upp och jag skrev ett K istället för ett S!”.

Kenneth Larsson, kreativ AD på Madicon Communication

“Mitt Ledarskap har på ett mycket pedagogiskt sätt lagt upp både övningar i grupp & individuellt! Här går man ner på djupet i frågor kring ledarskap, lär sig mera om sina egna styrkor & svagheter och får även utöva dessa tillsammans med de andra gruppdeltagarna.
Personligen utvecklades jag mycket under dessa dagar, och feedbacken från de andra i gruppen var ovärderlig för mig🙂 ”
Maria Swanström, Inspirationsföreläsare