WORKSHOP Personlig utveckling

Denna interaktiva workshop arbetar med grunderna för personlig utveckling  på ett lustfyllt, spännande och inspirerande sätt.

Om workshopen

Vad är personlig utveckling för dig?

Workshopen innehåller massor av bra frågor och spännande övningar. Du kommer att bekanta dig med det allra mest grundläggande teserna inom ”personlig utveckling”:

– Att du kan välja dina tankar!
– Att det du är medveten om kan du påverka
– Att små förändringar kan göra stor skillnad
– Att din inställning och attityd speglar dina resultat


Interaktivt – du kommer inte att sitta still

Denna WORKSHOP består av övningar, experiment och reflektionspass. Vi tror att du förstår bättre om du själv deltar, än om du sitter bredvid och tittar på. Men oroa dig inte, det handlar inte om att stå på scen eller att prestera något. Det interaktiva består i tankeövningar, gruppövningar och diskussioner. Även de korta teoripassen är interaktiva och öppna för frågor och svar.

Det här kan du räkna med

Du kan räkna med att du kommer att skratta massor, att du lär dig något nytt om dig själv, att du går härifrån med en större insikt om vad personlig utveckling är för dig.

Målsättning med workshopen

WORKSHOP Personlig utveckling är ett forum för nyfikna, i vilket du utforskar vad personlig utveckling är för dig. Det finns så mycket att välja på där ute, olika metoder och synsätt, olika tillvägagångssätt och pedagogiker. Vi håller oss till grunderna, det som är gemensamt för all personlig utveckling. Och det gör vi på ett kul, inspirerande och tryggt sätt.

Tid: en heldag
Pris: 2.500 kr (+ moms för företag)

Är du intresserad av denna workshop? Skicka en intresseanmälan i så fall. Vi har ingen workshop planerad just nu, på grund av världsläget med corona, men framöver planerar vi att köra igen! Vi håller även på att planera denna workshop online.

Kontakt

Ditt namn

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Meddelande

Handledare: Magnus Finkelstein

“Som deltagare på Mindstretchings Workshop leds vi in i olika scenarion där vi ställs inför nya tankar, lösningar och insikter, tryggt vägledda av Magnus erfarna hand i en väl avvägd grupp. Med en stämning där alla får plats, ges möjligheter till eget utrymme och där en gemenskap byggs upp kring allas framtida utmaningar ger det mersmak! Rekommenderas varmt!”

//Eva-Lotta KvS, egenföretagare & skolledare